Verzenden:

Bij BENELA streven we ernaar om je bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te bezorgen. We begrijpen dat je enthousiast bent om met je nieuwe elektronica aan de slag te gaan, dus we zorgen voor een snelle en betrouwbare verzendservice. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt over ons verzendbeleid:

1. Verzendlocaties:
We verzenden momenteel naar adressen binnen Nederland en België. Neem contact met ons op voor verzending naar andere landen.

2. Verzendmethoden:
We maken gebruik van betrouwbare verzendpartners om je bestelling veilig en tijdig af te leveren. De verzendmethode wordt tijdens het afrekenproces geselecteerd en kan variëren op basis van de grootte en het gewicht van de producten.

3. Verwerkingstijd:
We streven ernaar om bestellingen binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van de betaling te verwerken. Houd er rekening mee dat bestellingen die in het weekend of op feestdagen worden geplaatst, mogelijk een iets langere verwerkingstijd hebben.

4. Verzendkosten:
De verzendkosten worden berekend op basis van het totale gewicht van de bestelling en de geselecteerde verzendmethode. Tijdens het afrekenproces wordt het exacte verzendbedrag weergegeven voordat je de betaling voltooit.

5. Traceerbaarheid:
Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging met een trackingnummer. Hiermee kun je de voortgang van je pakket volgen en de geschatte leverdatum controleren.

Retourneren:

Bij BENELA streven we naar volledige klanttevredenheid. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, bieden we je graag de mogelijkheid om het product te retourneren. Hieronder vind je ons retourbeleid:

1. Retourvoorwaarden:
- Het product moet in originele staat zijn, ongebruikt en onbeschadigd.
- Alle bijbehorende accessoires, handleidingen en verpakkingen moeten worden meegeleverd.
- Retourzendingen moeten binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling worden aangevraagd.

2. Retourproces:
- Neem contact met ons op via info@benela.nl om je retourzending aan te vragen. Vermeld hierbij je bestelnummer en de reden van retour.
- Na goedkeuring sturen we je instructies voor het retourneren van het product.
- Zorg ervoor dat het product veilig is verpakt om schade tijdens het retourtransport te voorkomen.
- De kosten en verantwoordelijkheid voor de retourzending zijn voor jouw rekening, tenzij het product defect of beschadigd is bij ontvangst.

3. Terugbetaling:
- Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag.
- De terugbetaling zal worden uitgevoerd via de oorspronkelijke betaalmethode die is gebruikt tijdens het plaatsen van de bestelling.
- Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd van de terugbetaling kan variëren, afhankelijk van de betaalmethode en je bank.

Let op: Voor bepaalde producten gelden mogelijk specifieke retourvoorwaarden. Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor meer informatie of neem contact met ons op voor specifieke vragen over retourneren.

Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt over ons verzend- en retourbeleid. We staan altijd klaar om je te helpen en streven naar een probleemloze winkelervaring bij BENELA.
You have successfully subscribed!
This email has been registered