Algemene Voorwaarden voor Benela.nl

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle transacties en diensten die worden aangeboden door Benela.nl, een bedrijf dat wordt beheerd door Webshop Guru Ltd, Schiphol Boulevard 127, geregistreerd onder KvK-nummer 72518847, BTW-nummer NL859137703B01.

 1. Acceptatie van Voorwaarden

  Door de website van Benela.nl te gebruiken, een bestelling te plaatsen of onze diensten te gebruiken, geeft u aan dat u deze Voorwaarden heeft gelezen, begrepen en accepteert.

 2. Producten en Diensten

  Wij doen ons best om de producten en diensten zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven. Echter, we kunnen niet garanderen dat alle beschrijvingen volledig nauwkeurig, volledig, betrouwbaar of foutloos zijn.

 3. Prijzen en Betaling

  Alle prijzen zijn in euro's en zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld. Betaling kan worden gedaan via de beschikbare methoden zoals vermeld op onze website.

 4. Levering

  Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Echter, we kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor vertragingen veroorzaakt door omstandigheden buiten onze controle.

 5. Retouren en Terugbetalingen

  Als u niet tevreden bent met uw aankoop, heeft u het recht om het product te retourneren binnen een bepaalde termijn, zoals beschreven in ons Retourbeleid.

 6. Privacy

  Uw privacy is belangrijk voor ons. Ons Privacybeleid, dat deel uitmaakt van deze Voorwaarden, legt uit hoe we uw persoonlijke informatie verzamelen en gebruiken.

 7. Aansprakelijkheid

  Onze aansprakelijkheid voor schade of verlies is beperkt tot het bedrag dat u ons heeft betaald voor het betreffende product of dienst.

 8. Wijzigingen in de Voorwaarden

  Wij behouden ons het recht voor om deze Voorwaarden op elk moment te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om deze Voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen.

 9. Toepasselijk recht en jurisdictie

  Deze Voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd volgens het Nederlands recht. Alle geschillen die voortvloeien uit of in verband met deze Voorwaarden vallen onder de exclusieve jurisdictie van de Nederlandse rechtbanken.

 10. Contact

  Als u vragen of opmerkingen heeft over deze Voorwaarden, kunt u contact met ons opnemen via info@benela.nl.

You have successfully subscribed!
This email has been registered