Deze disclaimer is van toepassing op de website van Benela.nl, eigendom van Webshop Guru Ltd, Schiphol Boulevard 127, Geregistreerd onder KVK-nummer 72518847, BTW-nummer NL859137703B01

 1. Algemeen

  De inhoud die we op onze website presenteren, inclusief tekst, afbeeldingen, foto's en andere materialen ("Inhoud"), is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Hoewel we ernaar streven de meest nauwkeurige en up-to-date informatie te verstrekken, kunnen we geen garanties of beloften geven met betrekking tot de nauwkeurigheid, volledigheid, geschiktheid of betrouwbaarheid van de Inhoud.

 2. Aansprakelijkheid

  Benela is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor enige schade of verlies als gevolg van het gebruik van of vertrouwen op de Inhoud van deze website. Het gebruik van de website en de Inhoud is op eigen risico van de gebruiker.

 3. Externe links

  Onze website kan links naar externe websites bevatten. Deze links zijn uitsluitend bedoeld voor het gemak van de gebruiker. Wij hebben geen controle over en nemen geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, privacybeleid of praktijken van dergelijke externe websites.

 4. Intellectueel eigendom

  Tenzij anders aangegeven, bezitten wij of hebben wij de licentie op alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de website en de Inhoud. Deze rechten zijn beschermd door auteursrechten, handelsmerken, database- en andere intellectuele eigendomsrechten. Het dupliceren, kopiëren of hergebruiken van enig deel van de Inhoud zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Benela is niet toegestaan.

 5. Wijzigingen in de Disclaimer

  Wij behouden ons het recht voor om deze Disclaimer op elk moment te wijzigen. Wij raden u aan deze pagina regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen.

Door onze website te gebruiken, erkent u dat u deze Disclaimer hebt gelezen en begrepen en dat u ermee akkoord gaat gebonden te zijn aan de voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met de voorwaarden van deze Disclaimer, dient u de website van Benela.nl niet te gebruiken.

Voor vragen of opmerkingen over deze Disclaimer kunt u contact met ons opnemen via info@benela.nl.

You have successfully subscribed!
This email has been registered